Voorstelling

Ik ben Sandra De Jongh. Ik ben afkomstig uit Berlaar, een dorpje in de provincie Antwerpen. In 2007 behaalde ik mijn master in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens deze studies ben ik in de ban geraakt van Brussel en er blijven plakken.

Sinds het behalen van mijn diploma ben ik in een aantal ambulante diensten aan de slag gegaan, in combinatie met mijn eigen praktijk. Na de geboorte van mijn dochter heb ik besloten om mij volledig op mijn praktijk te richten.

Naast mijn studie klinische psychologie heb ik een vierjarige systeemtherapeutische opleiding bij het Instituut voor Psychotherapeutische Relaties en Reflectie (IPRR) gevolgd. Deze opleiding is erkend door de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS). Daarnaast volg ik ook regelmatig bijscholingen. In combinatie met intervisies met collega's zorgen al deze facetten voor een verdere verdieping van mijn professionele ervaring en houden ze mij alert. Deze alertheid komt het hulpverleningsproces ten goede, omdat het mijn aanbod continu verrijkt.

Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP), van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS).

Mijn erkenningsnummer bij de psychologencommissie is 822110230.